22 yaşındaki genç yemek yedikten sonra öldü! “Şüpheli ölüm” olarak raporlandı

İstanbul'da 22 yaşındaki genç arkadaşıyla yemek yedikten sonra öldü. Ağzından köpükler gelen gencin ölümü, doktorlar tarafından şüpheli ölüm olarak kaydedildi.

22 yaşındaki genç yemek yedikten sonra öldü! "Şüpheli ölüm" olarak raporlandı

İstanbul'da arkadaşıyla yemek yedikten sonra ağzından köpüklerin gelmesiyle fenalaşan genç hayatını kaybetti. Doktorun “şüpheli ölüm” diye rapor ettiği olay hakkında savcılık soruşturma başlattı.

İstanbul Küçükçekmece’de meydana gelen şüpheli ölüm tüyleri diken diken edecek cinsten. Arkadaşıyla parkta oturan 22 yaşındaki Alper Yasin Karaağaç, yemek yedi. Ardından parkta oturduğu sırada ağzından köpüklerin gelmesiyle aniden fenalaşıp yere yığıldı.

Panikleyen arkadaşı hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulans gelinceye kadar yoldan geçen bir vatandaşın aracıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis, parkta inceleme yaptı.

ŞÜPHELİ ÖLÜM OLARAK KAYITLARA GEÇTİ

Hastanede yapılan müdahalenin ardından Alper Yasin Karaağaç, Esenyurt’taki bir hastaneye kaldırıldı. İki gün yoğun bakımda kalan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yapılan incelemede doktor, Alper Yasin Karaağaç’ın ölümünün şüpheli olduğunu raporladı. Bunun üzerine savcılık Karaağaç’ın ölümü ile ilgili soruşturma başlattı.

AİLESİ YIKILDI

22 yaşında hayata veda eden gencin ailesi ise aldıkları ölüm haberiyle yıkılırken, genç dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece’de defnedildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

Exit mobile version