İzmir’de 23 yaşındaki silah taciri, polis ekiplerince kıskıvrak tutuklandı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, ev ve bir müştemilatta yasa dışı silah imalatı ve ticareti yaptığı 23 yaşındaki şüpheli, polis ekiplerince operasyonla kıskıvrak tutuklandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise çok ruhsatsız tabanca ve silah imalatında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

İzmir'de 23 yaşındaki silah taciri, polis ekiplerince kıskıvrak tutuklandı

İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü karşılığında Ödemiş Organize Büro Amirliği ekipleri, ilçede yasa dışı silah imalatı ve ticaretini sonuna kadar gerçekleştirmeye yönelik gerçekleştirdi. Çalışma ortamı OA (23) adlı bir şüphelinin yasa dışı silah imalatı yaptığı ve bunların ticaretini yaptığı belirlenmişken, 14 Mayıs çapında şüpheliye ait bir ev ve müştemilata operasyonu düzenleniyor. Operasyonda OA kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Ev değil cephanelik
Operasyon sahasında yapılan aramalarda ise, 16 adet ruhsatsız tabanca, 56 adet kuru sıkı tabanca, 24 adet fişek, 248 adet tabanca parçası ve silah imalatında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Adli kontrolle serbest
Gözaltına alınan şüpheli OA, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği hakimlikçe adli kontrolüyla serbest bırakıldı.

Exit mobile version