2’si öğrenci 4 kişi boğularak öldü olayla ilgili yeni gelişme

2'si öğrenci 4 kişi boğularak öldü olayla ilgili yeni gelişme

Afyonkarahisar’da 2’si öğrenci 4 kişinin boğularak hayatını kaybettiği piknik faciasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul yönetimi ve piknikte öğretmen hakkında idari soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.
Olay, geçen hafta sonu Sandıklı ilçesi Akdağ Tabiat Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hocalar Lisesi’nde gördükleri lise son sınıf öğrencilerinin öğretmenleri ile birlikte yıl sonu pikniği için tabiat parkına geldi. Gençlerden biri burada bulunan göletin üzerindeki köprüye ulaşmak için fotoğraf çekmek istedi. Bu ismi bu sırada öğrenilmeyen genç mesleği kaybederek gölete düştü. Bunu gören arkadaşı Mehmet Can Küçükoğlu ile Ramazan Aydın suya atladı. Onlar da boğulmaya başlayınca bu defa içlerinden kullanıcıları ve içerikleri sağlayan servisin şoförü olduğu belirtilen Yusuf Kezer ve Halil Erkan’da suya attı. Ancak onlarda boğularak suda kayboldu. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye gelen AFAD ve Konya İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği Kurbağa Adamlar sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler yaptıkları çalışma ile üremeyi yitiren 4 kişinin cansız bedenlerini çıkardı.
Yaşanan olayın ardından Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da okul yönetimi ile piknikte görevli öğretim üyesi hakkında idari soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

Exit mobile version