3 çocuk annesi kadının cadde ortasında vurulduğu olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı

3 çocuk annesi kadının cadde ortasında vurulduğu olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 3 çocuk annesi kadına tabanca ile vurularak yaralanarak ağırlandığı olaya ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şüphelinin mobilyaların kurulumlarının ev sahibi olduğu bir süre sonra saplantılı şekilde rahatsız edici ve tehdit etmeye başladığı ve şüpheli hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi.
Olay, 24 Mayıs Çarşamba günü saat 11.30 sıralarında Güzeller Mahallesi Bağdat Caddesi’nde meydana geldi. 3 çocuk annesi ve 2 torun sahibi DK (45) isimli kadın, cadde üzerinde karşılaşan E.Ö. tarafından tabanca ile vuruldu. 4 el ateşlenen DK kanlar içinde kaldı. Ağır yaralanan DK, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sakatlandı. Olayın ardından kaçtığı ara sokaktaki şüpheli ise emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Ağırlanan yara DK’nın sağlık hizmetini ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olaya ilişkin yeni ayrıntılara ulaşıldı. İddiaya göre, DK’nın bir mağazadan mobilya aldığı, E.Ö.’nün de mağaza görevlisi olarak DK’nın evine geldiği, aldığı mobilyaları kurduğu ve bu anlarda ikilinin buluştuğu öğrenildi. Sohbet sırasında DK’nın oğlunun iş aradığını öğrenen E.Ö.’nün bir süre sonra DK’yı buldukları ve oğluna yurt dışında iş bulduğunu söylediği, bunun için bir miktar dolar istediği, DK’nın ise E.Ö.’ye güvenmediği için parası vermediği bildirildi. İkili arasında husumet vardı, E.Ö.’nün bu olaydan sonra çeşitli DK ile çocuklarını tehdit etmeye başladı, DK’nın ise E.Ö. hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi. E.Ö.’nün DK’yı saplantılı bir şekilde rahatsız edici olduğu, onunla birlikte olması için rakip olduğu, hükümdar izinsiz kullanarak onun adına çeşitli sosyal medya hesapları açtığı, bu açılan hesaplarda birileriyle defterleri ve DK’nın numarasını tanımadığı kişiler hakkında iddia edildi. 3 çocuk annesi ve 2 torun sahibi DK’nın eşinin ise yaklaşık 5 yıl önce vefat ettiği bildirildi.

Exit mobile version