Adana’da komşu kavgası can aldı: 1 ölü 1 ağır yaralı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Süleyman T., tartıştığı komşularından 64 yaşındaki Adil Ayten'i silahla öldürdü, Ömer Y.'yi ise yaraladı.

Adana'da komşu kavgası can aldı: 1 ölü 1 ağır yaralı

Adana'da iki komşunun anlaşmazlığı kısa süre içinde büyüdü silahlı kavgaya dönüştü. Komşularına ateş açan şüpheli bir kişinin ölümüne yol açtı, diğerini ise yaraladı. 

Komşular arası yaşanan silahlı kavga Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşandı. Süleyman T., tartıştığı komşularından 64 yaşındaki Adil Ayten'i silahla öldürdü, Ömer Y.'yi ise yaraladı.

Olay, akşam saatlerinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi'nde meydana geldi. Süleyman T., aynı binada oturan komşuları Erdem Y., oğlu Ömer Y. ve Adil Ayten ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Süleyman T., belinden çıkardığı tabanca ile komşularına ateş açtı. Saldırganın silahından çıkan kurşunlar Ayten ve Ömer Y.'ye isabet etti.

POLİS ŞÜPHELİYİ YAKALADI

Olaya şahitlik edenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İki yaralı, ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden vurulup, ağır yaralanan Ayten, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Ömer Y.'nin tedavisinin ise sürüyor. 

Komşusu tarafından vurularak hayatını kaybeden Adil Ayten'in cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayın ardından Süleyman T., olayda kullandığı tabancayla birlikte polis tarafından yakalandı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 

Exit mobile version