Adana’da 3 yıl harçlığını biriktirerek aldığı bisikleti çaldı

Adana'da 3 yıl harçlığını biriktirerek aldığı bisikleti çaldı

Adana’da 15 yaşındaki gencin 3 yıl boyunca para biriktirip 9 ay önce aldığı bisikleti çalındı. Hırsızın bisikletinin çaldığı anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Kiremithane Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 15 yaşındaki Metin Mert Özer zemin katta oturdukları evin balkonuna bisikletini koydu. Kimliği belirlenemeyen şüpheli, bisikleti gördü. Önce etrafını kontrol etti sonra kapıyı içeri girerek çaldığı bisikletle koşarak kaçtı. Hırsızı fark eden Özer, şüphelinin peşinden koştursa da yakalayamadı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edilen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

“3 yıl boyunca para biriktirdim, okuluma bisikletle çıktım”
Olayın aynısını anlatan Metin Mert Özer, ”Evimde otururken kapının sesini gidiyor ancak kardeşimdir diye umursamadım. Dışarıya doğru bakan biri bisikleti almış kaçıyordu. Birkaç kilometre arkasından koştum ama yakalayamadım. Bisiklet balkondaydı ve kapı açık deposu. Hırsız, kendi evi gibi toplama evine götürüyor. Daha önce buralarda bulunmadılar, ben hiç duymadım. İnşallah yakalanır ve cezasını alır, kendi bisikletimizi geri alırız. 3 yıl boyunca para biriktirdim, üzerine babamda ekledi ve öyle çıkardı. Benim okulum buraya uzak olduğu için bisikletle gidiyorum” dedi.

Exit mobile version