Ankara’da eski eşi tarafından vurulan kadından acı haber geldi

Ankara'da eski eşi tarafından başından silahla vurulan Nursena Kozan (25), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Ankara’da eski eşi tarafından vurulan kadından acı haber geldi

Alınan bilgiye göre, Nursena Kozan, dün akşam saatlerinde Ankara’nın Sincan ilçesinin, Tandoğan Mahallesi Peçenek Caddesi’ndeki evinin önünde, eski eşi Ş.Ş. tarafından başından vuruldu.
Sağlık ekiplerince özel bir hastanede tedavi altına alınan Kozan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde, Sincan Tandoğan Mahallesi Peçenek Caddesi’nde, Ş.Ş, boşandığı eşi Nursena Kozan’ı başından silahla vurmuş, ağır yaralanan kadın hastanede tedavi altına alınmıştı. Ş.Ş. ise Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanmıştı.

‘Evladımın 4 yaşında kızı vardı’

Olayın ardından hastaneye gelen kadının babası Erdal Kozan şüpheli hakkında gereken cezanın verilmesini istediğini belirterek, “Ben Nursena Kozan’ın babasıyım. Bugün Sincan’da kadın cinayetine maruz kalan kişi benim kızım. 1 yıl kadar önce boşandı. İşine gidip gelen bir insandı. Bugün boşandığı eşi gelerek, tartışarak kafasına ateş etti. Ben kamuoyunda bunun takipçisi olmak istiyorum. Bunun son olmasını istiyoruz. Kamuoyu da takip ederse memnun olurum. Çok acı içerisindeyim. Evladımın 4 yaşında kızı vardı. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Ben Türk adaletine inanıyorum. Bu suçun sonucunda müebbet alacağına da inanıyorum. Hakimin müebbetle yargıladığını duyduğum an içimin yangını sönmez ama en azından biraz rahatlar” ifadelerini kullandı.

Nursena’nın annesi ise bu olayın insanlık dışı olduğunu söyleyerek, “İnsanlık bu değil, insanlık bu olmamalı. Zaten her gün bir kadın cinayeti dinliyoruz. Ayrılmak suç mu? İnsanlar ayrılabilir, insan gibi de durabilir. Biz de ayrıldık ama hiçbir zaman böyle şeyler yapmadık. Bu insanlık değil. Ortada masum bir çocuk kaldı” şeklinde konuştu.

Exit mobile version