Antalya’da pansiyonda şüpheli ölüm! 3 gündür gören yoktu

Antalya'nın Kepez ilçesi şüpheli ölüme sahne oldu. Salı gününden beri kaldığı pansiyonda görülmeyen bir kişi odasında cansız halde bulundu.

Antalya'da pansiyonda şüpheli ölüm! 3 gündür gören yoktu

Antalya'da bir aydır konakladığı otelde 3 gündür yani salı gününden itibaren görülmeyen adamın yokluğunu otel görevlileri fark etti. Şüphelenen otel görevlileri 52 yaşındaki Nedim Ardıç'ı odasında oturur vaziyette cansız halde buldu. Söz konusu odada çok sayıda alkol şişesinin olduğu tespit edilen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir pansiyonda meydana gelen olayda, yaklaşık 1 aydır pansiyonda konaklayan Nedim Ardıç (52), son olarak Salı akşamı görüldü.

Durumdan şüphelenen pansiyon görevlileri, odaya girdiklerinde Ardıç’ın sandalye üzerinde hareketsiz bir vaziyette olduğunu fark etti. İhbarın üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Söz konusu pansiyona gelen sağlık ekipleri, Ardıç’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Pansiyonda inceleme yapan polis ekipleri, Ardıç’ın odasında çok sayıda alkol şişesi buldu. 

Nedim Ardıç’ın cansız bedeni, belediye tabibi ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesi sonrası, ölüm nedeni araştırılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Exit mobile version