Antalya’da şampuan ve güneş kremi içen vatandaş hastanelik!

Antalya'da ekiplerin dikkatini çeken bir vatandaşın şampuan, deodorant ve güneş kremi içtiği görüldü. Polislerin şampuan içerken yakaladığı şahıs yarı baygın halde hastaneye kaldırıldı.

Antalya'da şampuan ve güneş kremi içen vatandaş hastanelik!

Anlatya'nın Manavgat İlçesinde şampuan içerken görülen Z.C.Y.  vatandaşı alarma geçirdi. Ne olduğuna anlam veremeyen vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Şampuanın yanısıra deodorant ve güneş kremi de içtiği belirlenen şahıs hastaneye kaldırıldı.

POLİSLER DEVREYE GİRDİ

Manavgat ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi Antalya Caddesi üzerindeki bir otobüs durağında yarı baygın haldeki adam yanına giden polis ekipleri kendisine ne yaptığını sordu ancak yanında boş güneş kremi ve deodorant kutuları olduğu belirlenen şahıs yanıtlayamayacak kadar kendinden geçmiş haldeydi. Bunun üzerine polisler sağlık ekiplerine haber verdi. Yarı baygın adam hastaneye kaldırıldı.

DEODORANT VE GÜNEŞ KREMİ DE İÇTİ

Şahsı şampuan içerken gören ekipler, yerde bulunan boş şişe ve kutulardan vatandaşın şampuanın yanı sıra tıraş kremi, deodorant ve güneş yağı da içtiğini belirledi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, şahsı güçlükle ambulansa alarak müdahalede bulundu.

Exit mobile version