Antalya’da trafik kazası! Annesine pasta almaya gidiyordu

Antalya'da 20 yaşındaki motosiklet sürücüsü annesine pasta almakya giderken polis otosu ile çarpışarak hayatını kaybetti.

Antalya'da trafik kazası! Annesine pasta almaya gidiyordu

Antalya’da annesine doğum gününde sürpriz yapmak isteyen 20 yaşındaki genç, korkunç kaza sonucu hayatını kaybetti.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Batı Çevreyolu üzerinde meydana gelen olayda motosikletiyle pasta almaya giden 20 yaşındaki genç, polis otosu ile çarpıştı. Talihsiz genç olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 

Feci kaza 28 kasım akşamı meydana geldi. Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Batı Çevreyolu üzerinde yaşanan kazada 20 yaşındaki Ahmet Uysal hakimiyetindeki motosiklet, devriye görevi yapan 07 A 7658 plakalı polis otosu ile çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü için 112 Acil Çağrı merkezine ihbarda bulunuldu.

Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen Ahmet Uysal’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ANNESİNE PASTA ALACAKTI

Yapılan araştırmada kazanın, gencin annesine doğum gününde sürpriz yapmak için pasta almaya giderken meydana geldiği öğrenildi. Antalya limanında bir gemide çalıştığı öğrenilen Uysal’ın arkadaş çevresi tarafından da çok sevildiği belirtildi.

Exit mobile version