Ataşehir’de savrulan otomobillerin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu

Ataşehir'de savrulan otomobillerin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu

Ataşehir’de sokak kesişiminde çarpışan iki otomobil yol kenarına savruldu. O sırada kaldırımda yürüyen kadın, arabaların altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Ataşehir’de Kayışdağı Mahallesi’nde 28 Mayıs Pazar günü saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre kontrolsüz ilerleyen iki otomobil dörtyol kesişiminde çarpıştı. Kazanın egzersiziyle iki otomobilin yol kenarına savruldu. Bu sırada kaldırımda yürüyen kadın iki araç arasında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Araçlardan herkesin tamponunun kadının doğumuyla çarpmasıyla kadın hafif şekilde yaralandı. Kazayı görenler kadınının yardımına koşarken, polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Hafif yaralanan kadın organları kaldırıldı.

Kazaya karışan Nadir Üçtepe, “Biz bu yoldan çıktık. Sokaktan giderken önümüze araç çıkmakca vurmak için bahçenin duvarına çarptı. Yaralı bir kadın gördüm. Sanırım aracı tamponu vurdu. Ambulansla yaralıyı götürürler. Araçta bulunan akrabamı da yanına götürdük. Buranın yayaların olduğu bir yer. Çocukların sürekli oynadığı bir yer, set olsa belki kaza toplulukları.” şeklinde konuştu.

Kaza yerinde esnaf olan Sadullah Özbek, “Seçim günü okuldan geldim gördüm kaza olmuş. Kamera kayıtlarından baktık, bayağı bir kaçaktı. Böyle kazalar nadir denk geliyor ama her gün böyle kazalar oluyor. Buraya acilen bir hızı sınırlama talep ediyoruz” dedi.

Kaldırımda yürüyen kadının kıl payı ölümden dönen kaza anı kameraya yansıdı. Görüntülerde, yol kesişiminde iki otomobilin çarpışması sonucu otomobiller savruluyor. Çarpışmanın hareketiyle savrulan otomobilin yerinden çıkan tamponu kaldırımda bulunan kadına çarparak yere düşürüyor.

Exit mobile version