Bakan Soylu: “Tayyip Erdoğan gitsin diye tepiniyorlar. Erdoğan 14 Mayıs’tan sonra gelecek, biz de sizin üzerinizde tepineceğiz”

Bakan Soylu: "Tayyip Erdoğan gitsin diye tepiniyorlar. Erdoğan 14 Mayıs'tan sonra gelecek, biz de sizin üzerinizde tepineceğiz"

İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu seçim bölgesi İstanbul’da ziyaretlerini sürdürüyor. Soylu, seçim ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sarıyer İbrahim Cevahir Toplumsal Tesisleri’nde Trabzonlu örneklemela bir ortaya çıkan Bakan Soylu büyük bir ilgiyle karşılandı. Akabinde seçimle ilgili konuşan Süleyman Soylu, “Öğleden itibaren Diyarbakır’ın Lice ilçesindeki bizimkiler teröristleri sıkıştırdılar birini aldılar, üçünün peşindeler. , Allah nasip edecek 14 Mayıs’tan sonra Türkiye yüzyılını, Türkiye’nin önüne orijinal görüntü açacak. İki Yıl.dır başımıza bela olan Kuzey Irak ve Kuzey Suriye’de toplu iğne ucuna kadar bir tek terör yuvası olmayacak ve tekrar ifade ya Irak’a gelip kendi ülkesine orada sahip çıkacaklar da ay yıldızlı bayraklarla Ezan-ı Muhammedilerle o bölgeyi bütünüyle şenlendireceğiz. O bölgede Türkiye’ye bir daha tehdit oluşmayacak bir tavır ortaya koyacağız.

Türkiye’de konut Bakanlığına geldiğimde gözlemlediğimden ölenlerin sayısı 941’di. Bugün tespit edilenlerden ölenlerin sayısı altı yılda bir, 270’e düştü. Bu ülkede trafik kazalarında insanlarımızı kaybettik. Ölen insan yılda 7427’ydi. Son altı yılda artması gereken trafikteki vefatlar 7427’den 5200’e düştü. Son 21 yıldır istikrarımız var diye. Bize Taksim’e cami yaptırırlar ziyaret değerli hemşehrilerim, bize Ayasofya’yı açtırırlar yönlendirme değerli hemşehrilerim, yanığımızı Doğu Akdeniz’e sokarlar görünümü, burnumuzu Afrin’e sokarlar yürüyüşü, Kuzey Irak’a sokarlar yükleme, Kuzey Suriye sokarlar kurulumu? Gabar Dağı terör ilanınmış bir dağdır. Bugün terör fışkırmıyor. Allah’a çok şükürler olsun Türkiye’nin en büyük petrol rezervi oradan kırıyor. Buna yayılmazlar mı? Kıbrıs Türk Devleti’ni söylüyorum, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti demiyorum artık. Orası Kıbrıs Türk Devletidir. Kıbrıs Türk Devletinde kapalı Maraş’ı açık Maraş yapmaya devam ederler mi? Bize hiçbirine boyun eğmezlerdi.” tabirlerini kullandı.

“Tayyip Erdoğan 14 Mayıs’tan sonra gelecek, biz de sizin üzerinizde tepineceğiz hiç merak etmeyin.”
Seçim çalışmalarından ve seçimden sonraki öngörülerinden anayasaen yapılar Bakan Soylu, “Bu Selo’yu o gece konutundan kuzu kuzu alıp götüren biziz. Bilmiyorsun değil mi, kuzu kuzu. O ve onun gibileri. Birebir vakitte belediyeler var ya. Devlet memuru vergileri mehmetçiğimize kurşun olarak gönderiyorlardı.Sayın Cumhurbaşkanımız beni bir sabah aradı.Yeni hükümet Bakanıydım.’Ben bu işe tahammül edemem Süleyman’ dedi.’Bunların hepsini misyondan alacaksın.’ Benim düşündüğüm bir göz Recep Tayyip Erdoğan bana verdi iki göz.2 gün sonra hepsini aldı.Doğu ve Güneydoğu huzur buldu.Paralar terör korkusuna gitme.Milletin yatırımına gidiyor.Artık diyorlar ki, 15 Mayıs olacak biz onları tekrar PKK’ya, HDP’ye Şu anda bana çok çalışıyorsun, diyorlar.Herhalde Murat Karayılan’dan az çalışacak halim yok, muhtemelen Cemil Bayık’tan daha az çalışacak halim yok yahut Duran Kalkan’dan daha az çalışacak halim yok.Çıkmışlar masasının üzerine, tepiniyorlar.Tayyip Erdoğan gitsin de gitsin diye.Tayyip Erdoğan 14 Mayıs’tan sonra gelecek, biz de sizin üzerinizde tepineceğiz hiç merak etmeyin.” yürütme belgelerinde bulundu.

Bakan Soylu, aile yapısının ehemmiyetine vurgu yaparak, geçmişte ayakta durmanın en değerli sorunlarından bir adedinin aile kurumu olduğunu lisana getirdi. Bakan Soylu, “Vatandaşımız uyurken ben 04.00’te geçmişteda kökünü kazıma operasyonuna gidiyorum. Evlatlarımızı gönderiyoruz. Sonra onları bekliyoruz. Selametle geldiler mi diye. ? Allah’ınızı severseniz. bizim konutun kapısı açıldı.İçeriye birine girdi.Burada konutun kapısına vurmazlar mı, dedi.Bizim köyde konutun kapısına kimse vurmaz, dedim.Herkes kendi meskeninin kapısına girmek üzere girer.Zira herkes kendini bir aile görüyor.Herkes kendini bir akraba görüyor. Bu türlü bir anlayış Biz aile yapısı içinde büyüyoruz Akraba yapısı içinde büyüyoruz. Aile yapımızı ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Amerika’da ve Avrupa’da olmak üzere bayan bayana evlilik, erkek erkeğe evlilik yatmaya çalışıyorlar. Bu ayıp bir bileşenleri. Niçin? Zira bu ülkedeki ayakta hatıraların en değerli problemlerinden bir tanesi aile yapısıdır. Öteki işlerden yapamadılar. Saldırdılar, beceremediler. Artık aile yapımızı bir formda yok etmeye çalışıyorlar.” dedi.

“Beni 2 kere istemeyen adam ilan etti. Yüz bin sefer ilan etmezAmerikasen sende hatırım kalır.”
Bakan Soylu konuşmasını şu kelamlara tamamladı, “Kıymetli hemşehrilerim. Siz yiğit insanlarsınız. Bizim Karadenizlilerin hoş bir huyu vardır. Horonu dik oynarlar. Onun için artık horonu dik oynama vaktidir. Oynam.Hiç ürkmedim, korkmadım.Onun için Amerika beni 2 kere düşman adam ilan etti.Yüz bin kere ilan etmezsen sende hatırım kalır.Oradaki mal varlıklarımızı dondurmuşlar.Amerika’da bir mülküm yok ki.Bir tane malımız var o da FETÖ.Onu da İnşallah.

Exit mobile version