Başakşehir’de İETT otobüsü önce kamyonete sonra reklam panosuna çarptı

Mecidiyeköy-Esenkent seferini yapan İETT otobüs şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve sonrasında reklam panosuna çarparak durabildi.

Başakşehir'de İETT otobüsü önce kamyonete sonra reklam panosuna çarptı

İstanbul Başakşehir'de bir İETT otobüsü şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Mecidiyeköy-Esenkent seferini yapan şoför reklam panolarına çarparak durabildi. Hastaneye kaldırılan yaralı şoförün durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bahçeşehir'de önce  kamyonete vuran İETT otobüsü, kaldırımdaki reklam panolarına çarparak durabildi. Kazada otobüs şoförü  hafif bir şekilkde yaralandı. Kaza, saat 10.30 sularında 1.Kısım Fırat Caddesi'nde gerçekleşti.

Mecidiyeköy-Esenkent seferini yapan 34 TN 2715 plakalı İETT otobüsü şoförü Murat Akçay, sebebi bilinmeyen bir nedenle direksiyon önce  hakimiyetini kaybetmesiyle kamyonete çarptı ve ardından  Otobüs'ü kaldırımdaki reklam panolarına çarptırarak durdurabildi. Yaşanan bu kazadan sonra ihbar üzerine olay yerine polis ve ambulans ekibi intikal etti. Olay yerinde yapılan ilk yardım ve müdahelenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan şoförün durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaza nedeniyle duran trafik, araçların çekilmesinin ardından normale döndü.

Exit mobile version