Denizde boğulma tehlikesi geçirmişti! Kalp masajıyla hayata tutundu

Antalya'da denizde boğulma tehlikesi geçiren yaşlı adam, sağlık ekiplerinin yaptığı kalp masajıyla hayata tutundu. Hastaneye kaldırılan şahsın hayati tehlikenin devam ettiği bildirildi.

Denizde boğulma tehlikesi geçirmişti! Kalp masajıyla hayata tutundu

Olay saat 12.00 sıralarında Akdeniz Bulvarı Konyaaltı plajlarında meydana geldi. Elde edilen bilgiye göre, yüzek için denize gelen Aşkan Güneş (30) güneşlendiği sırada bir kişinin üzerinde deniz üzerinde hareketsiz olduğunu gördü. Şahsa seslenen ve cevap vermeyen Güneş, denize girerek şahsı kontrol etti, daha sonra ise bir kişinin de yardım ile dışarı çıkardı. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılan adam, organları kaldırıldı. 55 yaşında olduğu öğrenilen kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Şahsı deniz üzerinde hareketsiz görerek karaya çıkabileceğini Aşkan Güneş, “Ben güneşleniyordum, şahsın denizde hareket etmediğini gördüm. Bağırdım cevapları yok. Yanına gitti, sonra dışarı çıkardık, nabzı yoktu. Sağlık ekipleri 3 dakikalık kalp masajı yaptı. Sonra da götürüldü” dedi.
Polis ekipleri ise şahsın sınırlarının tespit edilmesi için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan kontrolde şahsa ait herhangi bir eşyaya ulaşılamadı.

Exit mobile version