Büfe gerçek yerinden çakmak çalmak, güvenlik kamerası görüntülerinde ortaya çıktı

Büfe gerçek yerinden çakmak çalmak, güvenlik kamerası görüntülerinde ortaya çıktı

Kastamonu’da bir şahsi, alışveriş için gidilip gidenden dışarı çakmak çalındı. Çakmakların eksilmesinden şüphelenen büfe işletmecisinin güvenlik kamerası görüntülerini izlemesi ile gerçek ortaya çıktı.
Olay, Cebrail Mahallesi’nde bulunan bir büfede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, büfe işletmecisi Onurhan Elçi tezgahı üzerindeki çakmakların sürekli eklendiğini fark etti. Yaklaşık 800 lira değerindeki çok sayıdaki çakmağın dikkatsizliğinden şüphelenen Elçi, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde büfeye gelen bir şahsın alışveriş bahanesi ile dikkat dağıtarak çakmakları çaldığını gören Elçi, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine büfeye gelen polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

“Özellikle yüksek fiyatlı çakmakları yer alıyor”
Çakmakların her gün eksildiğini fark etmeyenler Onurhan Elçi, “Çakmaklarımın kaybolduğunu fark etti. Dükkanı sabahlığı açmıştı, ben de dükkâna geldiğimde yine çakmakların eklendiğini fark ettim. Sonra güvenlik kameralarına bakma yaşlı bir amcanın alınması farketmiştir. Bu durumu polis ekiplerine bildirdim. Ekipler yapısında ayrıntılı incelemelerde bulundu. Bir değil, iki değil, üç-dört kere aynısı oldu. Bunu yaşlı amcanın elbisesi zoruma gitti. Çocuk yapsa şükürler olsun. Amacım çakmağın peşinde olmak değil, zaten çakmağa ihtiyacı olsa ben kendim veririm. Özellikle yüksek fiyatlı çakmakları yer alıyor. Benim zoruma giden bizi orada hiçe sayıp çakmağı cebine atması” dedi.
Görüntülerde şahsın müşteri gibi içeri girerek çakmakları çaldığı görülmektedir. Şahıs daha sonra büfeden ayrılıyor.

Exit mobile version