Cinayet anı güvenlik kamerasında

Cinayet anı güvenlik kamerasında

Afyonkarahisar’da 27 yaşındaki gencin bıçaklı hengamede ölen olay yeni ortaya çıktı. görevde ölen şahsın bıçaksını taşımaktan sonra yalnızca birkaç saiye darbesinin ayakta kalabildiği akabinde bayıldığı görülüyor.
Olay, geçtiğimiz 7 Mayıs gecesi Güvenevler Mahallesi’nde meydana geldi. Trafikte yaşanan tartışmalardan çıkan hengamede Ömer T. (27); A.Ü. (17) ve GE (17) isimli şahısların bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Olayın akabinde harekete geçen Afyonkarahisar Vilayeti Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet ve Gasp Ofis Amirliği grupları olaydan yalnızca birkaç saat sonra A.Ü. ve GE’yi yakalayarak gözaltına alındı. Şahıslar tabirinde ise akşam yemeklerini yaptıkları Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş yerinden geçerek bölgeyi gezmek bölgeye geldiklerini söz etti. Akabinde bir büfeden alkol aldıklarını ve bir parkta içtikten sonra olayları gizleme yere otobüse binmek için gittikleri sırasında Ömer T.’nin kullandığı araç GE’ye çarpmak üzereyken alıcılarını, bu bölümlerde GE ile Ömer T. çevresinde patlamalaşma olduğunu söyledi. Ömer T.’nin araçtan inmesi üzerine muhtemelen arbede çıkacağını söyleyen şüpheliler, ardından ise A.Ü.’nün arbede sırasında belinde taşıdığı bıçağı Ömer T.’ye sapladığını ve bıçak maktulun üzerinden çekmeden kaçışklarını belirttiler.

Önce bıçakladılar sora kaçışlar
Olayın ortaya çıkan güvenlik kamerası varsa görenleri teröre düşürdü. Manzaralarda yaya yolu üzerinde duran A.Ü. ve GE’ye saldırdığı akabinde şahıslar arasındaki arbede çıktığı görülüyor. Ardından ise şüphelilerden A.Ü’nün belinde taşıdığı bıçağı çekip Ömer T.’nin sağ göğüs bölümünü yan tarafından saplayarak kaçtıkları görüldü. Bıçak darbesini alan Ömer T., ise birkaç saniye ayakta durduktan sonra yere yığıldı.
Öte yandan Ömer T.’ye bıçaklandıktan sonra çevredekilerinde yardım etmeye çalışmaları ise dikkatlerden kaçmazken, tutuklanan şahısların ise Türk vatandaşları oldukları öğrenildi.

Exit mobile version