Cinayet olayında gelin ve kayınpeder tutuklanması

Cinayet olayında gelin ve kayınpeder tutuklanması

Bartın’da görüştüğü evli kadının evinde kadının kayınpederi tarafından bıçaklanan 29 yaşındaki Aykut Y. kaldırıldığı hayatını kaybederken olayla ilgili gözaltına alınan kadın ve kayınpederi çıkarmaları mahkemece tutuklandı.
Bartın’ın Kozcağı beldesinde meydana gelen olayda görüştüğü evli kadının evine giden 29 yaşındaki Aykut Y. bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay Bartın’ın Kozcağı beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 29 yaşındaki Aykut Y. gece saatlerinde görüştüğü evli ve 3 çocuk annesi TK’nın evine gitti. Bu sırada bir alt katta oturan TK’nın kayınpederi RK gelen sesleri üzerine oğlu ve gelininin birlikte yaşadığı daireye çıktı. Gelininin dairesinde karşılaşan Aykut Y. ile aralarında çıkan arbede de RK tarafından göğsünden bıçaklanan Aykut Y. ağır şekilde yaralandı. Olay sonrası Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Aykut Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak organizmayı yitirdi.
Gözaltına alınan RK ve gelini TK çıkarmaları mahkemece tutuklandı. Yaşanan olayının ardından RK ve TK’nın delil karatma girişiminde bulundukları ve ilk ifadelerinde Aykut Y.’nin eve hırsız olarak sokulduğunu beyan ettikleri ancak daha sonra suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Exit mobile version