Düğüne kadar gelin adayının çeyizleri çalındı

Düğüne kadar gelin adayının çeyizleri çalındı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde düğün hazırlıkları yapan Sıla Kural’ın çeyiz eşyaları bulunduğu apartmanın çatısından çalındı.
Turgutlu’da evin belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Demirel Caddesinde 4 katlı bir apartmanın çatısındaki depoda bulunan yaklaşık 50 bin TL değerindeki çeyiz eşyaları çalındı.
Turgutlu’da evlilik planları yapan ve içinde bulunduğu Sıla Kural ve yakınları şoku yaşadı. Kuzeni Sıla Kural ile aynı apartmanda oturan Merve Akıncı yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntülerini belirtti.
Olay Turgutlu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Demirel Sokakta bulunan bir apartmanın çatısında meydana geldi. Hırsız yada hırsızlar apartmanın çatısında bulunan deponun kapısını kırarak Kural’a ait çeyiz eşyalarını çaldı. Olay yerinde parmak izi çalışması yapan polis, şüpheli ya da şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Yaşayan olaydan dolayı büyük üzüntü sonuçlarını ve kuzeni Sıla Kural’ın göçmen işleri için yurt dışında olduğunu söyleyen Merve Akıncı ise yapacağını şu ifadelere yer verdi: “Teyzemin kızı yurt dışında bulunuyor. Orada yapmış olduğu çerçeveleri Türkiye’ye gönderip, biz de burada çeyiz alıyoruz. Maalesef ki gece giren hırsızlar, burada birikimlerini çalmış. Çok üzgünüz. Kuzenime nasıl anlatacağımızı bileceğiz. Türkiye’ye geldiğinde gerçekten çok üzülecek. Hırsızların bir an önce yakalanmasını istiyoruz. 50 bin TL değerindeki değeri gitti. Turgutlu’nun bu nezih mahallesinde bu hırsızlığı yapanlar nasıl insan içinden çıkıyorlar? İnanamıyorum, İnşallah bir an önce yakalanırlar.”

Exit mobile version