Esenler’de kumar borcu nedeniyle cinnet getiren baba ailesini katledip intihar etti

Esenler'de kumar borcu nedeniyle cinnet getiren baba ailesini katledip intihar etti

Esenler’de kumar borcu yüzündencinnet getiren baba, eşini ve oğlunu silahla vurarak öldürdü, ardından kendi başına ateş etti. Anne ve oğlu olay yerinde, adam ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, bugün saat 06.45 sıralarında Esenler Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İnan Taşçı (51) ile kumar alacakları nedeniyle boşanmak isteyen eşi Gülay Taşçı (39) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesiyle cinnet getiren baba İnan Taşçı, önce eşi Gülay Taşçı’yı daha sonra oğlu Efe Taşçı’yı (19) silahla vurarak öldürdü. Eşini ve çocuğunu öldüren İnan Taşçı, olayın ardından yakın akrabalarına haber vererek eşini ve oğlunu öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, İnan Taşçı’nın camdan sağa sola ateş aldığını gördü.

“Mecbur kaldım, içindim ve yapmadım katlettim”
İnan Taşçı camdan olay yerine giden ekiplere, “Sevgilisiz ve benzeri olmayan bu yaratıklar 5 para ekranı şerefine ve haysiyetlerini içinde sizi sevmek asla istemedim. Olacağı da aynısıdır.Geride kalan herkes bundan bir ders alsın.Hak eden herkese söylüyorum.Oğlum ve Güloşum bu ölümü hak etmemiş inşallah onlardan beter olursunuz. çantayı attıktan sonra eve girdi.
Şüpheli Özel Harekat polisleri İnan Taşçı’yı yakalamak için operasyon düzenleyeceği sırada İnan Taşçı bu kez silahla kendi başına ateş etti. Hastaneye kaldırılan İnan Taşçı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde yaşamlarını yitiren Gülay Taşçı ve Efe Taşçı’nın cansız bedenleri ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Tefeciden para aldığı bir yere götürüldü
Yakınlarının polis içindeki ifadeye göre, İnan Taşçı’nın kumara düşkün olduğu, alkol aldığı, tefeciden para aldığı için eşi Gülay Taşçı’nın boşanmak istediği iddia edildi.

“Öldürdüm diye bağırıyordu”
Bağrışmaları duyup olayı yerine geldiği dile getiren Eyüp Yarar, “Sabahlayın buraya geldiğimde sakinlerin biri burada silah sıkıyordu. Bağrışmalara geldi. Bayağı ateş çıktıktan sonra içeriye girdi. Öldürdüm diye bağırıyordu. Aşağı yukarı bir saat kurşun sıktı. Ondan sonra özel harekat geldi. İçeri girdiler. Ardından bir kişiyi dışarıda çıkardılar. İçeride bekliyorlar şu anda” şeklinde konuştu.

Exit mobile version