Evin görüntüsünü gören şeytanları uyardı, dehşeti yaşadı

Evin görüntüsünü gören şeytanları uyardı, dehşeti yaşadı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde evinin manzarasını gören şeytanları uyaran kişi dehşeti yaşadı. İddiaya göre, oğlu ve ailesinin izlerinin hedefine giderken evi de tarandı.

Olay, merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 201’inci sokakta meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra evini taşıyan Zeki G. (63), iddiaya göre mülk satışı yapan bir grup genç gördüğünden sonra ‘Burada satmayın’ diyerek uyardı. Zeki G., bir süre sonra durumu emniyet güçlerine bildirdi. Oğlu ve kardeşini kısıtlamanın ardından hedef Zeki G.’nin evi tarandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayı yerinde açıklama yapan Zeki G., can güvenliğinin olmadığını belirterek, maddi ve manevi yönden davranışlarının olumsuz tavrını belirtti.

Yaşanan olay içinde oğlu ve kardeşinin gözlemlediği bir maddenin varlığı tarafından silahla yaralandığını iddia eden Zeki G., “3 ay önce yaşanan depremden sonra Bağlar evinde 201’inci sokakta bulunan eve götürüldü. Evimizin bakışı şeytan bir uyarı grubu bizim evin yanından uzak durun dedik. Yetmedi evimizin önündeki kaldırımı da kaldırdık yine fayda etmedi. Tam olarak bize hakaretler söyleyip tehdit ediyorlardı. Amaçları beni bu mahalleden kovmaktı. Ama ben buradan bir yerden ayrılmayacağım. Benim bu mahallede ya cenazem giderim ya da buradan bir yere ayrılmayacağım. Bu yapıtları beni perişan etti, hem maddi hem manevi yönler. Ben şu anda sokakta yatıyorum. Adamlar kaçtır gelip sıkıp gidiyorlar. Bizim buradaki tek suçumuz esrar satmalarını engellemektir. Bu olaylarda benim gelirler, kardeşlerim olurken, defterim ve evim yara silahlarıyla tarandı. Şu anda can güvenliğimiz yok” dedi.

Exit mobile version