Fatih’te cinayet: Otomobilin içinde ölü bulundu

Fatih'te cinayet: Otomobilin içinde ölü bulundu

Fatih’te bir kişi otomobilin içinde ölü bulundu. Polisin çalışmalarının sonucu şahsın cinayete kurban gittiği belirlenenken olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
Olay, 19 Mart günü saat 00.20 sıralarında Fatih Koca Mustafa Paşa Mahallesinde meydana geldi. Mahmut Ç.(53) adlı şahıs üzerinde park halindeki bir araç caddesinde ölü bulundu. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Cesette kanama ve şişlikler görüldü
Mahmut Ç.’nin ölü bulunduğu araç içinde yapılan aramada bir miktar görüldüğü değerlendirilen madde ele geçirildi. Ceset üzerinde yapılan incelemede ise yüz bölgesinde kanama ve şişkinlik olduğu görüldü.

Eşi ile olaydan bir gün önce görüşmüş
Mahmut Ç.’nin eşine ulaşarak görüşme yapan ekipler, Mahmut Ç.’nin eşi ile en oğlu 18 Mart günü saat 17.00 sıralarında görüştüğünü, bu gittikten sonra bir daha telefonlarına cevap vermeyi sürdürdüğünü.

Boğularak öldürülmüş
Adli Tıp kurumunda cesetler üzerinde yapılan ön otopsi sonuçlarına göre, Mahmut Ç.’nin bulunduğu yer darp kalıntıların olduğu, boyunda morlukların oluşturduğu ve boyunda kemiğin kemiğinin mevcut olduğu, bu boyutları boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. Cinayet Büro Amirliği ekiplerince teknik ve fiziki takip sonucu olaya karışan şüpheli şahısların, Temel Y.(40), Hamit C.Ş. (36), Engin T.(44), Mehmet AD(49), Selçuk A. (32) ve Batıkan K.’nin (23) olduğu tespit edildi. Şüphelilerin 5’i gözaltına alınırken, Batıkan K.’nin daha önce yürüttüğü bir suçtan dolayı tutuklu olduğu öğrenildi. Şüpheliler Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Cinayette alacak-verecek riski
Mahmut Ç.’nin yolsuzluk olayının şüphelisi olan şahıslar, emniyetteki işlemlerin ardından adliye sevk edildi. Öte yandan, polisin elde ettiği bilgiler cinayetin işlenme sebebinin alacak-verecek meselesini işaret etti.

Exit mobile version