İETT otobüsü önce yayaya sonra elektrik direğine çarptı

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesi İETT otobüsünün yaptığı kazaya sahne oldu. Kazayı yapan şoför önce bir yayaya ardından elektrik direğine çarptı. Şoför olay yerinden kaçtı.

İETT otobüsü önce yayaya sonra elektrik direğine çarptı

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde kaza yapan İETT şoförü ortalığı savaş alanına çevirdi. Karşıdan karşıya geçen bir yayaya çarpan şoför ardından elektrik direğine çarptı. Şoför ise olay yerinden kaçtı.

BİR YAYAYA İKİ MOTOSİKLETE ÇARPTI

İlk olarak karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya çarpan şoför, sonrasında park halindeki iki motosiklete ve elektrik direğine çarptı.

[ilgili-haber=1078]

Caddeyi birbirine katan şoför, bir elektrik direğine çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle otobüs 4 katlı apartmanın ikinci katının balkonuna dayandı. Kazadan sonra aracından inen İETT şoförü, panikleyerek aracını bırakıp kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı yaya, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye götürüldü.

GÖRGÜ TANIKLARI “HIZLIYDI” DEDİ

Otobüsün çarptığı motosikletlerden birinin sahibi Tayfun Ege, “Araç karşı yönden geliyordu, karşıya geçen yayayı ezdi. Çevredeki esnaf bağırınca İETT şoförü panik yaptı ve burada duran iki motosikleti devirdi. Daha sonra da direğe çarptı ve olay yerinden kaçtı. İki motosiklette de maddi hasar oluştu. Yaya da hastaneye kaldırıldı.” dedi.

Exit mobile version