İETT Şoförü yol soran yolcusunu yumrukladı

İstanbul'un Fatih ilçesinde İETT otobüsüne binen bir yolcu şoföre soru sordu. Gözü dönen şoför yolcuya hakaretler savurarak yumrukladı. Pes dedirten o anlara tepki yağdı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde kendisine sorulan sorulara cevap vermeyen ve buna tepki gösterilmesinin ardından öfkelenip bir yolcuyu darbeden İETT otobüs şoförünün yolcusunu darp etti. Küfürler savuran şoför genç adamı yumrukladı.

YOLCULARA İNATLA YANIT VERMEDİ

İddiaya göre, doktor Baki B., otobüse bindi ve aracın Cevizlibağ durağından geçip geçmediğini sordu ancak otobüs şoförü cevap vermedi. Yerine oturan Baki B. başka bir vatandaşın da durak bilgisi sorduğunu ancak şoförün cevap vermediğini görünce bu duruma tepki gösterdi. 

İETT Şoförü yol soran yolcusunu yumrukladı

CEP TELEFONU İLE KAYDETTİ

Baki B. yaşanan tartışmayı cep telefonu ile kaydetmeye başlardı. İETT sürücüsü ise koltuğundan kalkarak yolcunun üzerine yürüdü. Baki B.’nin cep telefonu ile kayıt yaptığını gören otobüs şoförü öfkelenerek yolcuya defalarca vurdu.

DARP RAPORU ALDI

Darbettiği yolcuyu hakaret ederek araçtan indiren şoför, daha sonra yoluna devam etti. Otobüsten inen Baki B. darp raporu alarak sürücüden şikayetçi oldu. O anlar darp edilen yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

SERTİFİKASI İPTAL EDİLDİ

Olaya karışan şoförle ilgili açıklama yapan İETT Genel Müdürlüğü şoförün sertifikasının iptal edildiğini duyurdu. İETT'ye ait sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Yolcuya yönelik kaba davranışta bulunan Özel Halk Otobüsü şoförünün sertifikası iptal edilmiş; şoför, toplu taşıma araçlarını kullanmaktan men edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadeleri yer aldı.

Exit mobile version