İstanbul’da korkunç kaza! Kamyonet ile minibüs çarpıştı: 1 ölü

Kartal'da sebze ve meyve yüklü kamyonetle servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

İstanbul'da korkunç kaza! Kamyonet ile minibüs çarpıştı: 1 ölü

İstanbul'da yaşanan trafik kazası bir kişiyi hayattan kopardı. Kartal'da kamyonet ve servis minibüsünün karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı, araçların çekilmesi ardından trafik normale döndü.

Kartal'da sebze ve meyve yüklü kamyonetle servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza, saat 06.30 sıralarında İstanbul'un Kartal ilçesinde Çavuşoğlu Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde meydana geldi. Seddülbahir Caddesi’nden Sanayi Caddesi’ne çıkan 34 BUJ 58 plakalı Mahfuz Erdoğmuş yönetimindeki sebze ve meyve yüklü kamyonet, 34 LCD 774 plakalı Murat Zeki Ocakçı yönetimindeki servis minibüsüyle çarpıştı.

Kazada kamyonet sürücüsü Erdoğmuş araç içerisinde sıkışırken, kamyonette bulunan Hikmet Derviş ile minibüs şoförü Murat Zeki Ocakçı yaralandı.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri kamyonette sıkışan Mahfuz Erdoğmuş’un olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralılar ambulanslara konularak hastaneye kaldırıldı. Kamyonetten çıkarılan Erdoğmuş’un cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle Sanayi Caddesi sahil yönü bir süre trafiğe kapandı. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polisin kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Exit mobile version