İstanbul’da matkapla bisikletle minibüsten çalınan hırsız yakalandı

İstanbul'da matkapla bisikletle minibüsten çalınan hırsız yakalandı

İstanbul’da bisikletle geldiği minibüs camını taşla patlayıp şarjlı matkap çalan ve binadaki bir kadının “hırsız var” demesi üzerine panikleyerek kaçarken yere düşürdüğü cihaz alan hırsız, polis tarafından tutuklandı.
Pınar Mahallesi’nde eski Pazar günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda semtte bisikletle dolaşan kasklı şahsiyet, sabahın erken saatlerinde sokakların boş olmasını fırsat algılanan araçları incelemeye başlamıştı. Park halindeki bir minibüsün koltuğunda gören kişi, vakit kaybetmeden harekete geçmişti. Onu gören binadaki bir kadın da yaşananları cep telefonuyla kayıt altına almaya başladı.

Taşla camı kırıp matkabı çalmıştı
Şahıs eline aldığı taş parçasıyla minibüsün camına vurmaya başlayanca, binadaki kadın “orada ne yapıyorsun” diyerek seslenmişti. Şahsın camı kırmasının ardından kadın “hırsız var” diye bağırarak şahsı durmaya çalışmıştı. Ancak camdan aracın içine uzanan kişisel, saniyeler içinde şarjlı matkabın olduğu kutuyu çalarak bisikletle kaçmaya başlamıştı.

“Hırsız var” diye bağırınca şahısları yere düşürmüştü.
Birkaç metre giden şahsın elindeki kutu açılınca da matkap ve parçalar yere düşmüştü. Bisikletin durduğuan defter, yerdeki matkabı teslim ettikten sonra gözden kaybolmuştu. Yaşayanlar o ilginç anlar cep telefonu kamerana saniye saniye yansımıştı.

Polis hırsızı kıskıvrak yakalandı
Olayın ardından minibüsün sahibi emniyete giderek şikayette bulunduğu üzerine harekete geçen polis ekipleri, şahsın benzer suçlardan çok sayıda bulunan kaydı olan MK olduğu tespit edildi. Devam eden şahısları dün polis tarafından yakalandı. Gözaltına gemisi emniyete götürülen şahsı, “otodan şehit” cinayetinden adli işlemin yapılmasından sonra adliyeye sevk edildi.

Exit mobile version