İstanbul’da “yoldan çekme” kavgası kamerada: Aracını tartıştığı kişisi üzerine yayınlandı

İstanbul'da "yoldan çekme" kavgası kamerada: Aracını tartıştığı kişisi üzerine yayınlandı

İstanbul’da bir sürücüyle “yoldan çekilme” tartışmasına giren yaya, araç camını taşla kırdı. Bunun üzerine sürücü, aracını yaya ile birlikte kavgayı ayırmaya gelen kullanıcıların üzerine sürdü. Olayda 3 kişi yaralanırken, kavga cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, sabah saatlerinde Saadetdere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerinde seyir halindeki sürücü, yolda yürüyen bir gruptan uzaklaşmanı istedi. İkili arasında tartışma çıkarırken sinirler gerildi. Sürücüye sinirlenen yaya, eline aldığı taş ile aracın ön camını kırdı. Bunun üzerine gürültüyü duyan esnaf kavgaya müdahale etmek için olay yerine geldi. Tartıştığı yayanın üzerine aracını süren sürücü, kavgayı ayırmaya gelen esnafın da aralarında bulunduğu 3 kişiyi etkiledi. Olayda 3 kişi yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü emniyet güçleri tarafından gözaltına alınırken alınan 3 yaralı yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla yaralılar kaldırıldı. Yaşayan o kavga anları ise çevredeki bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Konu ile ilgili konuşan esnaf Öner Ekşi, “Bundan tahminen 1-2 saat önce patlamalar gürültüler geldi. Baktık komşularımız kavga ediyor. Müdahale etmek amacıyla gittik. Genç bir arkadaş üstlerine sürdü. Benim ayağım altında kaldı. Yaşlı bir ağabey de altında kaldı. Daha sonra Polis ve ambulans geldi.Sürücü kavga ettiği kişi üzerine sürünce, kavgayı ayırmaya arada biz kaldık.Yaralı benim kucağımdaydı ve durumunu gözetliyor.Şuru açıktı.Ambulans götürdü.İnşallah durumu iyi.Emniyet güçleri aracı da sürdü de aldı.Kısa bir müdahalesini yaptı. dedi.

Exit mobile version