İzmir’de 5 kişinin ölümü kahvehane baskısı ile ilgili 9 tutuklama

İzmir'de 5 kişinin ölümü kahvehane baskısı ile ilgili 9 tutuklama

İzmir’in Menderes ilçesinde 5 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı baskın kahvehane baskınıyla ilgili gözaltına alınan 11 şüpheliden 9’u tutuklandı.
Olay, 11 Mayıs akşamı saat 18.00 sıralarında Menderes ilçesi Cüneytbey Mahallesi Ürüncü Sokağı’nda en üst katta bulunan 2 katlı bina kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak-verecek mevzusu bulunan iki grup konuşmak için kahvehanede bir araya geldi. İki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile çatışma çıktı. İki yanında silah kullandığı kavgada 7 kişi tabancayla vuruldu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, silahla vurulan Timuçin Altınel, Süreyya Bayrak, Barış Coşgun, Rıdvan Bağcalı ve Ozancan Doğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kavgada yaralanan MY ve AK ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla kaldırıldı.
Olayla ilgili titiz bir çalışma yürüten İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından olaya karışan 13 şüpheliyi yönetenler. 11 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, şüpheliler emniyetteki gezintinin ardından adliyeye sevk edildi. Toplam 9 şüphelileri hakimlikçe tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol sonrasındayla serbest bırakıldı. 2 şüpheliyi yakalama ekipleri ise koydu.

İntikam detayı
İki grup arasında daha önce kumarın sonucunu alacak-verecek reddi nedeni ile zorlama yaralama olayının yaşandığı, kahvehanede 5 kişinin öldüğü olay da bu yüzden kaynaklandığı öğrenildi.

Exit mobile version