Jandarma timlerinden çifte operasyon

Jandarma timlerinden çifte operasyon

Trabzon’un Maçka ve Vakfıkebir ilçelerinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda ele geçirilen madde ve silahlı ele geçirilirken, 3 şahıs tutuklanarak hapse gönderildi.
Etkisine göre, Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılıkla Mücadele ve Narkotik timlerinin yaptığı sonucu Maçka ilçesindeki Ocaklı Mahallesinde SE (41), İ.E. (42) ve ME (72) isimli şahısların evlerinde çok sayıda silah ve cephanelerin olduğu ayrıca Vakfıkebir ilçesindeki Yalıköy mahallesinde C.Ç. (42) isimli şahsın ikametinde ise listelerinde madde olduğu tespit edildi.
Maçka İlçe Jandarma Komutanlığı ve Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı elinde narkotik tespit köpeği Yatkın ve patlayıcı madde ve silah tespit köpeği Yaz’ın katıldığı operasyonda 7 adet kurusıkı tabanca, 3 adet 9 mm tabanca, 72 adet 7,65 fişek, 83 adet 9 mm fişek, 37 adet üst kapak, 65 adet kurusıkı fişek, 155 adet tetikleyici tertibatı, 300 adet yay, 75 adet kabze, 82 adet fişek kapsülü, 6 adet hortum açma aparatı, 117 adet hortum, 15 adet şarjör, 3 adet tabanca taslağı, 1 adet av getirme, 1 Adet elde etme aparatı, 622 gram kubar esrar olduğu değerlendirilen madde, 5 adet kök kenevir olduğu değerlendirilen bitki ve 18 adet kenevir tohumu ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden SE, İ.E. ve ME isimli şahıslar adli makamlarca silah ve mühimmat kaçakçılığından tutuklanarak cezavine giderken, şüpheli C.Ç. isimli şahıs hakkında adli işlemlerin devam ettiği bildirildi.

Exit mobile version