Kadın şoförün üzerine bıçakla yürüyen yolculara yaşattığı korku dolu anlar kameraya yansıdı

Kadın şoförün üzerine bıçakla yürüyen yolculara yaşattığı korku dolu anlar kameraya yansıdı

Antalya’da durağa otomobilini hatalı park eden kişi kadın otobüs şoförünün uyarmasının ardından yaşanan kavganın güvenlik kamerası görüntüsü çıktı. Görüntülerde otomobil sürücüsü adam, tartıştığı kişiler bıçak çekerken o sırada otobüsün içinde bulunan kadın yolcuların büyük korku yaşadığı görüldü.
Olay, Işıklar Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, Sarısu-Güzeloba hattındaki görev diğer şoförden devralan otobüs şoförü evli ve 3 çocuk annesi Elçin Güner (48), Işıklar Caddesi öğretmenevi çevresinde durağa girmek istedi. Elçin Güner, gireceği durakta AT’nin otomobiliyle beklediğini gördü. Güner, cihazları korna ile uyardı. Çalışan otomobil sürücüsü tarafından el kol levhası yapılan kadın sürücü durağa giremediğini söylemesine rağmen sürücü duraktan ayrıldı. Otobüsten inen ve durağa giremediğini söyleyen kadın sürücüye, iddiaya göre diğer sürücü hakaret etti.

Otomobil sürücüsüyle yaşanan tartışma yumruklu kavgaya dönüştü
Olayı gören yolcuların işlerine geçen konaklamalarını söyleyip otomobilden sonraki uyarımalarının ardından ortalık karıştı. Kadın sürücüye tepki gösterdiği ve arabasını çıkardığı gerekçesiyle araba sürücüsüyle yaşanan tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Otomobil sürücüsünün diğer akraba girişinin ardından olay yerinden ayrılırken, araya kadın sürücü yaşananların ardından suç duyurusunda bulundu. Olayın ardından otobüsün içindeki kamera görüntüsü çıktı.

Kadın yolcular büyük korku yaşadı
Görüntülerde, Elçin Güner’in durağa girmek istediği sırada park halinde olan arabayı gördüğü ve önce korna çalarak sonra ise sözlük olarak uyardığı görüldü. Ardından ise otomobil sürücüsü otobüsten inen yolcular ile tartıştı ardından ise otomobilden aldığı bıçakla üzerine yürüdü. Bu sırada otobüsün içinde bulunan kadın yolcular ise büyük korku yaşadı. Bir çocuk ise o bir annenin sarıldığı anlarda yer aldı.

“Beni tehditle tehdit etti”
Daha önceki açıklamalarda bulunan Elçin Güner, “Ben bir kadınım, ev sahibi bu duruma. Sonunda yolcular otobüsünden indi ve hatalı park yapan şoföre aracını oradan çekmesini, işlerine gitmelerini beklediklerini söylediler. Ardından araç sürücüsü hakaretler ile üzerime yürüdü. Yolcular, ‘Sen bir bayanla bu şekilde nasıl konuşursun’ dedi ve ortam gerildi. Otomobil yolcularına da hakaret etmeye başladı, ondan sonra kavga çıktı. Araç sürücüsüne gidip bıçak alarak benim üzerime yürüdü ve beni takip ederek tehdit etti. Ben işimi yapıyorum, emekçi bir anneyim. Yolculuların beni koruması çok güzel bir duyguydu. Aracımdaki bütün yolculara teşekkür ediyorum. Sonuç olarak ben bir kadınım ve bir erkeğe gücümün yetmeyeceğini biliyorum. Ama erkek ve kadın yolcuların beni sahiplenmeleri ve korumaları güzel bir duygu oldu” sözlerine ev sahipliği yapıyor.
Diğer yolcu otomobil sürücüsü AT’nin olayı ardından emniyete giderek ifadelerinden ve yükleri kabul edilmediği öğrenildi.

Exit mobile version