Kazada yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi olay yerindeki doktor yaptı

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi olay yerindeki doktor yaptı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde tomobile çarpmamak için fren yapınca devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde tesadüfen bulunan bir doktor sırasında, gencin yatışını kontrol eden doktor ambulans gelene kadar yerden ayırmadı.
Kaza; Bahçelievler Mahallesi Demokrasi Bulvarı’nda yaşandı. Edinilen bilgilere göre yapraklar şelale istikametinden gelen çevre yolu istikametine seyir halindeki Furkan Avcı’nın kullandığı 08 ABG 869 plakalı motosiklet, Çetin Emeç kavşa çevresi boyunca, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu hafifta bekleyen araçları çarpmamak için frene basında devrildi.Motosikletiyle birlikte yola savrularak yaralanan Furkan Avcı ‘nın yardımına tesadüfen olay yerinden geçen Dr. Serdar Şekerci çalıştırken, yerde yatan şahsın kontrolünü yaparak ambulans gelene kadar tavandan ayırmadı.
Serdar Şekerci, motosiklet sürücüsü gençcin, ayağında sorun olduğunu, çatlak ya da kırık olabileceğini söyledi. Furkan Avcı, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla ambulansla kaldırıldı.

Exit mobile version