Kocaeli’de fırtına sonrası levhalar binadan düştü

Kocaeli’de yaşanan şiddetli fırtınanın ardından 7 katlı binanın çatısında bulunan kaplama levhaları aşağıya düştü. Levhalar aşağıda bulunan otoparkın boş kısmına düşerken olayda yaralanan olmadı.

Kocaeli’de yaşanan şiddetli fırtınanın ardından 7 katlı binanın çatısında bulunan kaplama levhaları aşağıya düştü. Levhalar aşağıda bulunan otoparkın boş kısmına düşerken olayda yaralanan olmadı.  Akşam saatlerinden, Gebze ilçesi Güzeller Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi üzerinde meydana gelen olayda 2 gündür yapılan sert meteorolojinin uyarılarından sonra şiddetli yaşandı. 7 katlı bir binanın çatısındaki 4 adet çatı kaplama levhası fırtınadan dolayı aşağıda bulunan otopark alanına düştü.

Polis bölgeyi kapattı

Otoparka düşen kaplama levhalarının ardından otopark  işletmecisi tarafından apartmana yakın konumda bulunan tüm arabalar bölgeden hızlı şekilde uzaklaştırıldı. Olayda herhangi bir yaralanan olmazken otoparkta bulunan arabalardan herhangi birisi de zarar maddi zarar görmedi. Çatıda diğer parçaların düşmemesi için çaba sarf edilirken yeni bir facianın  daha oluşmaması amacıyla  ekipleri bir süreliğine bölgeyi trafiğe kapattı. Tehlikenin giderilmesinin ardından trafik yeniden normal akışına döndü.

 

Exit mobile version