Konya’da yol verme tartışması cinayetle sonuçlandı. 2 ölü 3 yaralı

Konya'da trafikte yol vermeme tartışmasında Rıfat Y., tabancayla açtığı ateş sonucu 5 kişinin yaralanmasına neden oldu. Yaralılardan 2'si kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Konya'nın Meram ilçesi Aydoğdu Mahallesi Altınbilezik Sokak’ta yaşanan olay saat 18.45 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Meram ilçesinde Rıfat Y., (59) trafikte tartıştığı kişilerin aracını kendi evinin önünde fark etmesi üzerine 42 AAP 097 plakalı otomobil ve 42 CAM 93 plakalı otomobile ateş açarak dehşet saçtı. Sıktığı kurşunlar sonrasında Şükrü Çetin, Ali Ç., Bekir Ç., Yasin Ç., ve Ahmet Çetin yaralayan Rıfat Y. , bir yol verme uğranı katil oldu. Vatandaşlar tarafından ihbar  üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve sağlık ekipleri geldi.

2 kişi yaşamını yitirdi.

Yaralılardan Şükrü Çetin ve Ahmet Çetin götürüldükleri hastanelerde direk ameliyatı alındı fakat tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadılar.

Baba ve oğlu gözaltına alındı

Öte yandan, olayın şüphelisi Rıfat Y. ile oğlu Mustafa Y., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı çalışma yaptı.

Konya'da yol verme tartışması cinayetle sonuçlandı. 2 ölü 3 yaralı

Exit mobile version