Madde müptelası oğlunu kurtarmak için şikayet eden baba: “Herkesten özür dilerim”

Madde müptelası oğlunu kurtarmak için şikayet eden baba: "Herkesten özür dilerim"

Kastamonu’da bir baba madde müptelası oğlunu tedavi ettirebilmek için şikayetçi oldu. Açılan davanın duruşmasında konuşan baba, “Amacım olmadığınau tedavi etmeyi, özür dilerim”
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da yaşayan HK, tespit edilen müptelası olan oğlu BK’nin kendisinden darp edip 200 bin TL para istediğini iddia ederek şikayetçi odu. Baba HK’nin şikayeti üzerine gözaltına alınan BK hakkında ‘basit yaralama’ ve ‘tehdit’ suçlarından Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. BK’nin tutuksuz yargılandığı davanın ilk duruşmasında mahkeme heyetinin söz hakkını kullandığı baba, oğlunu yaptırabilmek için şikayetçi olduğunu ifade etti.

“Karşımdakinin babamın olduğu safra drenajı”
Madde etkisinin altında olduğu sırada babasını tanımadığını ifade eden sanık BK, “Olay günü madde kullanıyordum. Madde öğrenimi için de ailem bana baskı uyguluyordu. Karşımdaki babamın varlığı bile vücuttan atılıyor. Evde biraz tartıştık ardından da tartışmamız devam etti. Kafam yerinde değildi, çok üzerime geldi. Bir an sinirle babama vurdum” dedi.

“Amacım olmazu tedavi olmasını dilerim, özür dilerim”
Oğlunu hastaneye getirebilmek için şikayetçi olduğunu kaydeden baba HK, “Olay günü benzer madde etkisi altındaydı. Biz de tedaviye bağlık. Amacım tutukluktu. Beni de olay günü tanımamıştı. Ben de tedavi eğitimi için polis ekiplerine böyle bir yalan konuştum. Hedefimi gerçekleştirmeyi başarırım, herkesten özür dilerim” diye konuştu.
Savunmaların dinlenmesinin ardından mahkeme heyetini ileri bir tarihe erteledi. Yaşana sürecinde ise BK’nin ziyaretine başladığı öğrenildi.

Exit mobile version