Manisa’da korkunç trafik kazası 2 ölü 5 yaralı

Manisa Balıkesir Karayolu'nun İlyaslar Kavşağında üzerinde yaşanan dehşet verici trafik kazasında 2 aracın çarpışması sonucun, 2 kişi öldü 5 kişi de yaralandı.

Sabaha saat 07.30 sularında üzücü bir trafık kazası gelişmesi yaşandı. Manisa Balıkesir Karayolu'nun İlyaslar Kavşağında üzerinde yaşanan dehşet verici trafik kazasında 2 aracın çarpışması sonucun, 2 kişi öldü 5 kişi de yaralandı.  Kazanın ihbar edilmesinin ardından olay yerine çok sayıda jandarma, bölge trafik, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerinde 2 kişi hayatını kaybederken kazada yaralan 5 kişi de ilk müdahalelerinin ardından olay yerıne gelen 112 ekipleri tarafından  Akhisar'daki Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi ve özel bir hastanede hızlı bir şekilde tedavi altına alındı. Kazada Balıkesir plakalı araç sürücüsü A.H. (47) ve araç içerisinde yolcu olarak bulunan Ş.Y. (30) isimli şahıslar herhangi bir yaşan  tehlikeleri bulunmuyor hafif yaralılar. Manisa plakalı aracın sürücüsü Ö.K. (47) ve araçta yolcu olarak bulunan F.Y. (48) ve F.G. (48) adlı kişiler yaralandı. Manisa plakalı araçta bulunan F.B. (79) ve R.A (64) isimli 2 kadın vatandaşımız  ise ne yazık ki olay yerinde yaşamını yitirdi

Yaşanan bu üzücü kaza sebebiyle Manisa Balıkesir Karayolunda bir süre duraksayan trafik ekipler tarafından kontrol altına alındıktan sonra tekrar akışına kavuştu.

Exit mobile version