Mersin’de istek şarkı kavgası! Sandalyeler havada uçuştu

İstek şarkı kavgası bu kez Mersin'de yaşandı. Müzisyen istenilen şarkıyı söyleyemeyince tartışma çıktı. Kavgaya dönen tartışmada sandalyeler havada uçuştu.

Mersin'de istek şarkı kavgası! Sandalyeler havada uçuştu

Mersin’in Tarsus ilçesi'nde akılalmaz bir olay yaşandı. Restorana gelen bir müşteri, müzisyenden söylemesi için şarkı talebinde bulundu. Müzisyen şarkıyı söyleyemeyeceğini belirtince çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 5-6 kişinin darp ettiği müşterinin kafasında sandalye kırıldı.

KAFASINDA SANDALYE KIRDILAR

Olay Tarsus ilçesinde canlı müzik yapılan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre restorana arkadaşlarıyla yemek yemeye gelen bir kişi müzisyenden şarkı istediğinde bulundu. Ancak müzisyen o şarkıyı söylemeyeceğini bildirince tartışma çıktı. Müşteri ve müzisyenle başlayan tartışma küfür yüzünden büyüyünce restoran çalışanları da tartışmaya karıştı.

[ilgili-haber=1169]

DARP ÜSTÜNE DARP

Bir süre sonra kavgaya dönüşen tartışmada şarkı isteyen müşterinin kafasında sandalye kırıldı. Yaklaşık 5-6 kişi müşteriye restoran içinde yere yatırıp feci şekilde darp etti.

[ilgili-haber=975]

YAŞANAN OLAY ONUR ŞENER'İ HATIRLATTI  

Bir akşam Ankara'da çıktığı mekanda sevenlerine şarkı söyleyen Müzisyen Onur Şener sahnede istek parçalar da alıyordu. Onur Şener'i dinlemeye gelen bir grup istek şarkıda bulundu. Fakat Onur Şener şarkının sözlerini bilmediği için şarkıyı söyleyememişti. Bu duruma sinirlenen grup müzisyen ile tartışmaya başladı. Sahnesine devam eden Onur Şener, iş çıkışı mekandan çıkarken tartıştığı o grup tarafından cam şişeli saldırıya uğramıştı. Şişelerin kırılması sonucu boğazı kesilen Onur Şener tüm müdahalelere rağmen kurtulamamıştı.

Exit mobile version