Motosiklet kazaları kamerada

Motosiklet kazaları kamerada

Samsun’da motosiklet kazaları güvenlik kameralarına yansıdı.
Dikkatsizlik ve kural ayrıntıları nedeniyle meydana gelen kazalar Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca kaydedilir. Kaydedilen kazalarda motosiklet kazaları ön plana çıkarken yayaların ve sürücülerin dikkatsizliğinin önüne serildi.
İlkadım bölgesinde meydana gelen kazada iki yol kesiştiği noktada dönüş yapan otomobil ile seyir halinde 2 motosiklet sürücüsü çarpıştı. Çarpışmanın kullanıcıları 2 motosiklet sürücüsü yaralanırken otomobilde maddi hasar oluştu.
İlkadım ilçesinde meydana gelen diğer bir kazada ise kavşağa kontrolsüz giren motosiklet sürücüsü ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın kullanıcıları devrilen motosikletten düşen sürücü önce yol kenarındaki tabelaya çarptı sonra yola savruldu. Otomobilde ise maddi hasar oluştu.
Dalgınların kazaya sebebiyet verdi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) kavşağında meydana gelen kazada ise sağ şeritten dönüş yapmak için sol şeride nihai çalışan bir sürücü ile sol şeritten seyir halinde olan kamyonet çarpıştı. Kazada iki araçta da maddi hasar oluştu.
İlkadım ilçesi Barış Bulvarı viyadük altında yaşanan kazada ise kavşağa hızlı giren pikap sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu refüje çarparak durdu. Kazada maddi hasar oluştu. Meydana gelen diğer kazalarda da kalkan kavşakta dikkatsiz bir şekilde dönüş yapmaları kazaya sebebiyet verdi.
Emniyet Genel Müdürlüğü gözlemi, “Biraz daha dikkatli olsalardı bu kazalar yaşanmayabilirdi” mesajı ile paylaştı. Kazaların aşırı hız, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunun meydana geldiği belirtildi.

Exit mobile version