Otobüs yolculuğun saldırdığı otomobilin sahibi o anları şöyle anlattı:

Otobüs yolculuğun saldırdığı otomobilin sahibi o anları şöyle anlattı:

Ankara’da trafik tartışması yolcu otobüs şoförünün saldırdığı otomobilin sahibi Yusuf Emin Özipek, aracın tekme ve yumrukla zarar uyarısını söyleyerek dehşete düşüren o anları anlattı.
Keçiören’de meydana gelen olayda Yusuf Emin Özipek, trafikte kırmızı ışıkta geçtiği iddia ettiği özel halk otobüsü şoförü Ersin H. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın birliği otobüsüyle yol kesen Ersin H., Özipek ve iki kardeşinin içinde bulunduğu araca elindeki sert cisimlerle saldırmaya başladı. Ersin H.’nin otomobillerinin camlarını kırdığı ve araca maddi zararları görülürken, o anlar otomobillerdeki Özipek ailesinin cep telefonu kameralarına yansıdı. Öte yandan Ersin H.’nin olaydan önce otobüse bindiği anlara kamera kayıtları da ortaya çıktı.

“Otobüsten inip aracıma tekmelerle, yumruklarla zarar verdi”
Ersin H. tarafından sürekli hakaretlere maruz kaldığını söyleyen Yusuf Emin Özipek, “Seyir halinde ilerliyorduk. Otobüs şoförü kırmızı ışıkta çok süratli bir şekilde hareket ediyor. uyarı yapmak için yanına gittim. Konuşmaya çalışmak. Otobüsten inip küfür etmeye başladı. Oradaki araca da arkadan vurmuştu. Ardından ilerleyerek bir ara davetiye ve gidişini bekledim. Polis binası. Peşine takıldım. Şikayetçi olacağım. Benim hiçbir suçum yoktu. Aracıma vurdu, hakaret etti. devreye giren takipleri fark etti. Aracını yan park ederek yolu kapattı. Otobüsten inip aracıma tekmelerle, yumruklarla zarar verdi. 70 bin liralık zararım oldu” dedi.

“Çok geçidik”
Araç kapılarını son anda kilitleyerek darp edilmekten kurtulduklarını söyleyen Özipek, “Çok geçidik. Bir otobüs şoföründen böyle bir şey beklemezdik. Zihinsel psikolojik eğitimlerden geçmiş olması lazım. Bunun üzerine tahminde bulunmuyorum. Psikolojimiz bozuldu. Çok geçidik. Ardından hareketlerine devam etti. Aracıyla yol notu bize. Ani frenler yaptı. Yaşananlarla karşılaştığımızda şikayetçi olacağımızı söyledik. Bize tekrar küfür edip aracını üzerimize sürdü. Biz de polise ifademizi verdik, şikayetçi olduk. O kadar heyecanlandım ki, oğlu anda arabamı kilitleyebildim. İçeriye girmeyi çok denedi ama başaramadı. Aracımın değer kaybı oldu. Üzücü bir olaydı” ifadesini kullandı.

Exit mobile version