(Özel) Dehşet anları kamerada: Müşterileri rahatsız edip para isteyenler genci önce dövdü, sonra vurdu

(Özel) Dehşet anları kamerada: Müşterileri rahatsız edip para isteyenler genci önce dövdü, sonra vurdu

Şişli’de madde bağımlısı genç başlayan kitapevinde müşteriler rahatsız olup para isteyince, iş yeri sahibiyle aralarında tekme ve yumruklu kavga çıktı. Olay yerinden ayrılıp bir süre sonra geri gelen genci tekrar görerek iş yerinin sahibi silahını kesmesi onu vurdu. Kavga ve saldırı kameralarına yansırken, saldırganlar polis tarafından yakalandı.
Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 17.30 sıralarında Şişli Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokaklarda yaşadığı öğrenilen madde bağımlısı Cemil Y. (35), cadde üzerinde bulunan bir kitabevine gelmeye başladı. Burada müşterileri rahatsız ettiği iddia edilen genç, iş yeri sahibi Veda C.’den (55) de para istemeye başladı. Vedat C.’nin şahsı kovması üzerine ikili arasında kavga çıktı. İş yerinden konuşmalar taşan kavgada, yumruk ve tekmeler uçuşu uçuştu. Kavga anları kameralara anbean yanarken, Cemil Y. olay yerinden uzaklaştırıldı.

Kitabevine geri gelince bacağından vurdu
Olaydan bir süre sonra Cemil Y. tekrardan kitapevine gelince Vedat C. ile aralarında tartışma çıktı. Küfürleşmenin yaşanması üzerine Vedat C. silahını çalıştırma Cemil Y.’yi bacağından vurdu. Saldırı kamera anılarına yanarken, yaralanan genç ise ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırılarak hastaneye götürüldü. Saldırgan Vedat C., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

“Argo kullandı, silahını çıkartıp ateş etti”
Olayla ilgili konuşan Kazım Apak, “Arkadaşın, dükkana karşı argo kelimeleri kullandıklarını gördü. Burada biz dururken gördüklerini gördük. Kitapçıdan da, yan dükkandaki esnaflardan bir birimin çıkartıp ateş aldığını gördü. Zaten sonra anında polis olayına intikal etti. 30 yaşındaydı. Ayağından vurdu, sol diz kapağının ordan” dedi.

Saldırgan kitabevi sahibi serbest kaldı
Öte yandan, araçları kaldırılan gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Vedat C. ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Exit mobile version