Polisin yakaladığı silah taciri çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı

Polisin yakaladığı silah taciri çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı

İzmir’in Ödemiş ilçesi ve çevre ilçelerdeki suç birimlerine ve çeşitli suçlardan sorumlu olan zanlılara silah temin edeceği öğrenilen şüpheli, polis ekiplerinin teknik ve fiziki takibi ile yoğun çalışmalarının sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan şüphelinin çıkarıldığı Kiraz adliyesindeki mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi.
İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü karşılığında Ödemiş Organize Büro Amirliği ekipleri, ilçede yasa dışı silah imalatı ve ticaretini sonuna kadar gerçekleştirmeye yönelik gerçekleştirdi. Çalışma ortamı OA (23) adlı bir şüphelinin yasa dışı silah imalatının yaptığı ve bunların ticaretini yaptığı belirlenenken, 14 Mayıs çapında şüpheliye ait bir ev ve müştemilata operasyonu düzenleniyor.
serbest bırakıldı
Şüpheli OA’nın, ilçedeki ve çevre ilçelerdeki suç birimlerine ve suçlardan hükümler bulunan zanlılara silah temin edeceği öğrenildi. Polis ekiplerinin teknik ve fiziki takibi ile yoğun çalışmaların sonucu yakalanarak gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı Kiraz adliyesindeki mahkemece serbest bırakıldı.
Öte yandan, operasyon çerçevesinde adreslerde yapılan aramalarda ise, 16 adet ruhsatsız tabanca, 56 adet kuru sıkı tabanca, 24 adet fişek, 248 tabanca parçası ve silah imalatında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Exit mobile version