Samsun’da eğlence tesisina yönelik saldırı düzenleme saldırganlar tutuklandı

Samsun'da eğlence tesisina yönelik saldırı düzenleme saldırganlar tutuklandı

Samsun’da eğlenceyi ortadan kaldırmaya yönelik saldırı düzenleyerek 2’si işleyip çalışanı 4 kişi yara kaçan saldırganlar, polis takibinin sonucu yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan bir eğlence mekanında önceki gece saat 23.50 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ticari taksi ile iş yerinin gelen saldırganların önüne geçmesi, tabancayla ateşle kaçması. Silahlı saldırıda ESK, M.Ö., BD ve VK yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve özel bir organ kaldırılarak hastaneye götürüldü. Kafasından vurulan ESK’nin yoğun bakım servisinde hastanenin altında bulunduğu ve hayati tehlikenin devam ettiği öğrenildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıyı yönelttiği iddia edilen AY’yi (22) Kavak ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorgulaması tamamlanan AY, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren AY tutuklanarak hapse gönderildi.

Exit mobile version