Su nakliyesi yapan kazasında sıkışan aracı itfaiye çıkardı

Su nakliyesi yapan kazasında sıkışan aracı itfaiye çıkardı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde su ve tüp ticaret yapan ticari araç yol taşımacılığı yol park halindeki su taşıyan ticari kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada, araç sürücüsü hafif yaralandı. Kamyonun içine giren ticari araç, olay yerine gelen çekici, başka araçlar ve çevredekilerin tüm çabalarına rağmen çıkıştığı yerden çıkarılamayınca, itfaiye ekipleri girdi. Hafif ticari araç, kamyona sıkışan bölümleri makasla kesilerek çıkartılabildi.
Kaza, Sorgun Mahallesi Sorgun Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaza, Talha Şan’ın kullandığı 07 UF 655 plakalı hafif ticari araç, park halinde bulunan 07 BCN 575 plakalı kamyona yandan çarpması sonucu geldi. Kazada hafif yaralanan ticari araç sürücüsü Talha Şan, 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla organları kaldırıldı.

Yol aracına kapatılması
Kazanın ardından kaza yapan ulaşım yolu kapatması ve otobüs, kamyon gibi büyük dağıtımların geçememesi nedeniyle yol araç trafiğine kapatılır. Araçlar mahalleye yönlendirilirken, şehirlerarası otobüslerin ters yönü gidiş geliş olarak gözlendi.

Aracın sıkıştığı yerden çıkarılamadı
Kaza sırasında çarpmanın da yüküyle kamyonun yan tarafından altına giren ticari araç, bir türlü sıkıştığı yerden çıkarılamadı. Olay yerine çağrılan çekicinin yanı sıra çekiciye destek için gelen araçlar, çekiç ve balyozla yapılan 1 saate yakın sürmesine rağmen aracın sıkıştığı yerden çıkarılamadı. Aracılar için çalışanlara çevredeki alıcı yanı sıra olayı ortaya çıkaran film gibi izleyen gençler da akılla onlara gözlendi.

İtfaiye takımları aracı kestiler
Aracın uzun çabalara rağmen çıkarılamaması üzerine trafik polisi yolunu açabilmek için itfaiyeden yardım istedi. Kısa süre sonra olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Birimine bağlı ekipler, ticari araç kamyona sıkışan bölümlerini kırmak suretiyle ticari araç kamyondan ayırdı ve yol trafiğe açıldı.

Exit mobile version