Trabzon’da bir sitenin istinat duvarı böyle çöktü, o an güvenlik kamerasına yansıdı

Trabzon'da bir sitenin istinat duvarı böyle çöktü, o an güvenlik kamerasına yansıdı

Trabzon’un Ortahisar ilçesi 3 bloktan oluşan bir sitenin istinat duvarı çöktü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay Ortahisar ilçesinin Pelitli mahallesi Akar sokağında bulunan 3 bloklu bir site meydana geldi. Bir zamanlar yaşadığı bölgede etkili olan yağmurlar sonrasında bu sabah saat 07.24 sıralarında sitenin istinat duvarı büyük bir gürültü ile çöktü. Gerçekleşen çökme anında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, sitenin genellikle park halindeki iki araç çöken duvardan zarar gördü. Sitedeki binada oturanlar ise büyük korku ve panik yaşadılar.
Heyelan sonucu hasar alan araç sahiplerinden Muhammet Recep Salimoğlu, yaşadıkları korku dolu dakikaları anlatarak “Sabah büyük bir ortamıyla ortayak, pencereden bir baktı istinat duvarı yıkılmış. bunun hakkı nasıl ödenecekti? Bu duvarın yıkımının yağmur suyundan olduğu söyleniyor. biz mağdur olduk.Duvarın sol tarafında bir su sızması vardı, belediyeden arkadaşlar geldi baktı, tutanak tuttular, sonra da gittiler.İla birine bir şey gördükten sonra mı bunu anlayacaklar.Bi bu sıkıntıyı aylar önce ilettik.Durum bu işte” kullandı.
Aracı hasar alan bir diğer site sakini Yunus Emre Selim ise çok üzüldüğünü ifade ederek, “Aracım duvarın altında kaldı, bir de diğer arkadaşın aracı biraz hasar gördü. Jandarmayı çağırdık, tutanak tuttular, belediye geldi ve baktı. Aracım tamamen hasar gördü” dedi.

Exit mobile version