Yabancı uyruklu şahsın evinin kullandığı madde operasyonu

Yabancı uyruklu şahsın evinin kullandığı madde operasyonu

Bilecik’te yabancı uyruklu bir şahsın ikametinde narkotik madde arama köpeği ‘İntel’ ile arama yapıldı, arama sonucu satışa hazır çok sayıda bulunan madde ele geçirildi.
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü,Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yabancı uyruklu bir şahsın gördüğü ticaret yaptığı bilgisine ulaştı. Ekipler narkotik madde arama köpeği İntel ile arama yaptı, arama sonucu; satışa hazır vaziyette 22,58 gram gelen 63 ateşli metamfetamin maddesi, yine satışa hazır vaziyette 2,52 gram gelen 28 ateşli sığınak gizemli eşya,46 adet extacy maddesi,1 adet hassas terazi ile4 adet bong aparatı ele geçirilmiştir. Operasyonda 2’si yabancı uyruklu erkek, 1’i Türkiye Cumhuriyeti’nin sahibi kadın olmak üzere toplam 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Şahıslar hakkında ‘Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti’ ve ‘Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak’ suçları kapsamında adliyeye sevk edildi. Şahıslardan AN ve AU isimli şahıslar adli kontrol işleviyla serbest bırakılmış, SNH isimli şahıs ise çıkarıldığı Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanarak Bilecik M Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Exit mobile version