Yangınla ilgili traktör fabrikası yönetim üyesi kuruluştan açıklama

Yangınla ilgili traktör fabrikası yönetim üyesi kuruluştan açıklama

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde bulunan Başak Traktör’ün arazisi yer alan taşeron otomotiv firmasına ait boyahanede çıkan yangına ilişkin Başak Traktör Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu açıklama yaptı. Bayramoğlu, “Bizize çalışan taşeron firmamızın boyahane tarafında çıkan yangın, yani Başak Traktör ile ilgisi yok bu yangının. Çok şükür yaralı veya can kaybı yok” dedi.
Yangın, 25 Mayıs Perşembe günü saat 21.30 sıralarında Arifiye ilçesi Hanlı Sakarya Mahallesi’nde Başak Traktör Fabrikası sahası yer alan taşeron otomotiv firmasına ait boyahanede çıktı. Henüz görünmeyenleri çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Herhangi bir can kaybı ve yaralananın olmadığı yangında maddi hasar meydana geldi. Yangının Başak Traktör ile bir ilgisi olmadığı ve taşeronu olan bir firmada meydana geldiği ortaya çıkan yönetici Başak Traktör Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu açıklama yaptı.

“Çok şükür yaralı ve can kaybı yok”
Başak Traktör Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu, “Başak Traktör’ün taşeronu olan bir firmada bizim fabrikamıza yakın bir firmada boyahane yerinde küçük bir yangın çıktı. Sağ olsun kurtarıcımız müdahale etti, kısa sürede söndürüldü. Bir sıkıntımız yok. Çok şükür yaralı veya can kaybı yok. Dolayısıyla bir sıkıntı yok, her şey kontrol altında. Yangının çıkış nedenini bile şu anda yapmıyoruz. Onu itfaiye raporu belirleyecek. Yani neden kaynaklandığını şu anda biliyor. Bize çalışan taşeron fabrikasının boyahane kısmında yangın çıktı, yani Başak Traktör ile ilgisi yok bu yangının. Çok kısa sürede yaklaşık yarım yılda söndürüldü ve bir sıkıntı yok şu anda. Soğutma çalışmaları yapıldı. Bizim üretimimiz devam ediyor, bizi aksatacak bir şey değil. Bizim fabrikamız ile ilgili bir şey değil” dedi.

Exit mobile version