ABD’de seri katil alarmı! “Herkes tehlikede”

Amerika Birleşik Devletleri'nin California Eyaleti, bölgede bir seri katilin olduğu açıklamasıyla alarma geçti. Polis departmanından yapılan açıklamada bölgedeki herkes tehlike altında denildi. 6 kişiyi öldüren şüpheli için insan avı başlatıldı.

ABD'de seri katil alarmı! "Herkes tehlikede"

Amerika Birleşik Devletleri'nin California Eyaleti bölgede yaşayan herkesi diken üstünde tutanacak bir bilgiyle sarsıldı. Emniyet güçleri bölgede bir seri katilin olduğunu halka açıkladı. California'lılar tedirginlik içinde şüphelinin yakalanmasını beklerken, ekipler bilgi verecek kişiye 125 bin dolar ödül verileceğini açıkladı.

TEK BAŞINA DOLAŞANLARI HEDEF ALIYOR

Stocton Kenti sakinlerini paniğe sevk eden seri katil in yalnız gezen kişileri hedef aldığı ve son 5 kurbanın 21 ile 54 yaşları arasında erkekler olduğu belirlendi.

“HERKES RİSK ALTINDA”

Stocton Polis Departmanı basın toplantısı düzenledi. Kurbanlardan bazılarının evsiz olması üzerine halkın tehlikede olup olmadığı sorulduğunda“Dürüst olmak gerekirse herkesin risk altında olduğu söylenebilir” açıklaması yapıldı. Birbirine yakın bölgelerde işlenen cinayetlerde herhangi bir eşya çalınmadığı için hırsızlık şüphesi üzerinde durulmuyor. Kurbanların hiçbirinde ise darp izi bulunmuyor.

YAKALAYANA 125 BİN DOLAR ÖDÜL

The Guardian’da yer alan habere göre polis kesin bir ifade ile 7 cinayetin hepsinin aynı silahla işlenip işlenmediğini söylemese de basın toplantısında tek bir silah olduğu ima edildi. Cinayetlerin sebebi henüz bilinmiyor. Katilin yakalanmasına destek olanlara ise 125 bin dolar ödül verilecek.

Exit mobile version