ABD’de yüzde 80 ölümcül hibrit mutasyon ürettiler!

ABD'li bir grup bilim insanın bir laboratuvarda ölümcül yeni bir Covid-19 varyantı ürettikleri ortaya çıktı. Koronavirüsün omicron ve wuhan türlerinden oluşan hibrit mutasyon oldukça ölümcül

ABD'li biliminsanları Covid-19’un ne kadar ölümcül olabileceğini anlamak için yüzde 80 ölüm oranına sahip, corona virüsün Omicron ve orijinal Wuhan türlerini birleştiren yeni bir hibrit virüs oluşturdu.

“ATEŞLE OYNUYORLAR”

Covid-19’un ne kadar ölümcül olabileceğini görmek isteyen Boston Üniversitesi araştırmacıları, bir çalışmada farelerin yüzde 80'ini öldüren Omicron ve orijinal Wuhan türünü birleştiren hibrit bir corona virüs yarattı. Söz konusu çalışma “ateşle oynayan bir manipülasyon” olarak tanımlandı ve diğer araştırmacıların tepkisini çekti. Çalışmayı eleştiren ve İsrail Hükümeti'nin önde gelen bilim insanlarından Prof. Dr. Shmuel Shapira, “Bu tip çalışmalar tamamen yasaklanmalı, ateşle oynuyorlar” dedi. Öte yandan, daha önce pandemiye neden olan yeni tip corona virüsün bir laboratuvarda üretildiğine dair birçok teori ortaya atıldı.ABD'de yüzde 80 ölümcül hibrit mutasyon ürettiler!

Exit mobile version