ABD’li senatör seçime cinsel içerikli filmle girdi

New York'un 12. Kongre Bölgesi için bağımsız aday olan Mike Itkis, cinselliğe dair pozitif tutumunu öne çıkarmak için kamera karşısına geçti. Itkis çektiği cinsel içerikli filmle seçimleri kazanacağını düşünüyor.

New York'un 12. Kongre Bölgesi için bağımsız aday olan Mike Itkis, cinselliğe dair pozitif tutumunu öne çıkarmak için kamera karşısına geçti. 13 dakikalık yetişkin içerikli film çeken Itkis seçimi çektiği filmle kazanacağını öngörüyor.

ESKİ SUBAY YETİŞKİN FİLMİNDE ROL ALDI

Eski subay Mike Itkis, ilginç bir seçim kampanyası seçti. Cinsel haklara dair pozitif bir tutum sergilediğini vurgulayan Mike Itkis, seks işçiliğini yasallaştırmaya dair taahhütünü kanıtlamak istiyor. Itkis, bu taahhüt için ünlü yetişkin bir film yıldızı ile kamera karşısına geçti.Cinsel içerikli film çeken Itkis'in yayınlanan 13 dakikalık videosu, kısa süre içerisinde viral oldu.

ABD'li senatör seçime cinsel içerikli filmle girdi

“SADECE KONUŞMAKLA OLMAZDI”

Video sonrası açıklama yapan Mike Itkis, “Kimse beni burada olmak için zorlamadı. Uyuşturucu ya da alkolün etkisi altında değilim. Bunun hakkında sadece konuşmak bu konuya olan bağlılığımı göstermezdi.” 

Exit mobile version