Baba Vanga’nın 2023 yılı için korkutucu 5 kehaneti

11 Eylül ve Brexit'i öngördüğü iddia edilen Baba Vanga olarak dünya çapında bilinen kör kâhin, ölümünden önce 2023 için beş korkunç kehanet yapmıştı.

Baba Vanga'nın 2023 yılı için korkutucu 5 kehaneti

11 Eylül ve Brexit'i öngördüğü iddia edilen Baba Vanga olarak dünya çapında bilinen kör kâhin, ölümünden önce 2023 için beş korkunç kehanet yapmıştı.

DÜNYANIN ROTASI YÖRÜNGESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Baba Vanga, 2023'te Dünya'nın yörüngesinde bir şekilde bir değişiklik yaşayacağını öngördü – ancak bunun ayrıntıları verilmedi. Bu değişiklik ne olursa olsun, gerçekten meydana gelirse, yıkıcı sonuçları olabilir.

BİYOLOJİK SİLAHLER İNSANLARI ÖLDÜRECEK

Baba Vanga'nın ayrıca “büyük bir ülkenin” insanlar üzerinde biyolojik silah çalışmaları yapacağını ve bunun da binlerce insanın ölümüyle sonuçlanacağını öngördüğü iddia ediliyor.

NÜKLEER PATLAMA

2023 için yaptığı pek çok öngörü arasında, Baba'nın potansiyel bir nükleer santral patlaması konusunda uyardığı iddia ediliyor. Bu ürkütücü tahmin, Çernobil felaketiyle ilgili sözde tahmininden sonra geliyor.

GÜNEŞ TSUNAMİSİ

Bir başka tahmin ise oldukça belirsiz olsa da, Dünya gezegeninde daha önce hiç görülmemiş bir ölçekte büyük bir güneş fırtınasının gelişidir. Güneş fırtınaları, güneşten bir enerji patlaması serbest bırakıldığında, elektrik yükleri, manyetik alanlar ve Dünya'ya doğru fırlayan radyasyon gönderildiğinde meydana gelir.

LABORATUVAR DOĞUMLARI

Baba Vanga'nın 2023 için son iddiası, yasaklanacağını tahmin ettiği doğal insan doğumlarının sona ermesini içeriyor.

Exit mobile version