Birleşik Krallık’ta 2. Elizabeth alarmı! Hastaneye kaldırıldı…

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in hastaneye kaldırıldığı ve kraliyet üyelerinin ise ülkeye çağrıldığı gelen son dakika bilgileri arasında.

Birleşik Krallık'ta 2. Elizabeth alarmı! Hastaneye kaldırıldı...

Birleşik Krallık topraklarında uzun süredir Kraliçe ünvanı ile ayakta duran 2 Elizabeth'in hastaneye kaldırıldığı gelen haberler arasında. 

Elizabeth, hastanede tıbbi gözetim altına alındığı belirtilirken, Kraliyet üyeleri bulundukları yerden İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne doğru yola çıktıkları ifade eidliyor. 

Kraliçe II. Elizabeth'in sağlık durumu hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Doktorları tarafından sağlık durumundan endişe duyulması üzerine gözetim altına alındığı bildirilirken, şimdiden yerine geçecek isim konuşulmaya başlandı.

İngiltere için koca bir dönem kapandı! Kraliçe 2. Elizabeth, 96 yaşında yaşamını yitirdi

[ilgili-haber=595]

Kraliçe II. Elizabeth'in son olarak İngiltere'nin yeni başbakanı Liz Truss'ı kabul ederek onay vermişti. 

96 yaşındaki Kraliçe Elizabeth, tahttaki 70'inci yıl dönümüne ilişkin daha önce yayımladığı mesajında, “…Ve zamanı geldiğinde oğlum Charles Kral olduğunda, ona ve eşi Camilla'ya bana verdiğiniz desteğin aynısını vereceğinize eminim. O'na (Camilla) içten dileğim kendi işlerini devam ettirirken Camilla'nın da kraliçe olarak bilinmesidir” demişti.

Exit mobile version