Canlı gömülmeyi kabul edene 1 milyon verecekler!

Rusya’da bir şirket bir saat süreyle canlı gömülme hizmeti için ilan verdi. Gömülmeyi kabul edenlere üç buçuk milyon Ruble yani yaklaşık 1 milyon lira verilecek.

Canlı gömülmeyi kabul edene 1 milyon verecekler!

Rusya’da bir şirket bir saat süreyle canlı gömülme hizmeti için akıl almaz bir ilan verdi. Gömülmeyi kabul edenlere üç buçuk milyon Ruble yani yaklaşık bir milyon lira verileceği öğrenildi. Hizmetin müşterilerinin korku ve endişeleriyle başa çıkmalarına yardımcı olması için verildiği öne sürüldü.

Rusya’da Yakaterine Preobrazhenskaya, “Korkular ve endişeler stres terapisi” adıyla hizmet veren bir şirket kurdu. Şirket, bir saat boyunca canlı canlı mezara gömülecek müşteriler için ilan verdi. Preobrazhenskaya, bu hizmetin müşterilerinin korku ve endişeleriyle başa çıkmalarına yardımcı olduğunu iddia ediyor.

BİR DEĞİL İKİ PAKET BULUNUYOR

Şirket müşterilerine iki paket sunuyor. Müşterilerin bir saat boyunca canlı canlı toprak altında kaldıkları paketin ücreti ise üç buçuk milyon Ruble yani yaklaşık 1 Milyon lira olarak belirlendi. Çevrimiçi cenaze içinse 300 Bin lira istendi.

Exit mobile version